24/7 Kontaktoni në +389 71 254 392

1.Plotso të dhenat e Searchit(Qyteti i Nisjes, Destinacioni, Data e udhëtimit, Përbërja e pasagjerëve).

Plotso te gjitha te dhenat, dhe pasi keni mbaruar kete proces shtyp Vazhdo Per Rezultat.


2.Zgjidhni hotelin që deshironi.

Ne kete faqe do ju shfaqen te gjitha hotelet ne varesi te te dhenave qe keni plotsuar.Ne te njejten faqe mund te ndryshohen kerkesat(ne pjesen e siperme te faqes), mund te filtrohen te dhenat ne varesi te emrit te hotelit, yjeve apo regjionit.


3.Informacionet Rreth hotelit te zgjedhur.

Pasi keni zgjedhur hotelin, do ju shfaqet faqe me te gjitha te dhenat e hotelit te zgjedhur.Pershkrimi,Fotografite, Sherbimet e hotelit, Koncepti i hotelit, Akomodimi, Vendndodhja jane informacionet qe do te gjeni ne kete faqe. Ne pjesen e akomodimit ndodhet dhomat, informacion rreth dhomes si dhe cmimi per secilen dhome.Butoni REZERVO qe ndodhet ne pjesen e djathte ne secilen dhome sherben per te vazhduar me rezervimin.


4.Te dhenat e pasagjereve dhe serviset shtesë

Pasi keni zgjedhur dhomen e akomodimit, duhet te plotsohen te dhenat e pasagjereve, te dhenat per kontakt, si dhe zgjedhjen e serviseve shtesë(nese deshironi).Ne fund te formularit ndodhet butoni per ti pranuar kushtet dhe rregullat e rezervimit pasi ti keni lexuar ato.


4.Procesi I pageses

Pasi keni plotsuar te gjitha te dhenat e juaja, shfaqet dritarja per pagesen e rezervimit.Cmimi final konvertuar ne denar, numri i rezervimit dhe agjensioni qe ka kryer rezervimin jane te dhenat qe procesohen ne vazhdim.Pay Now eshte butoni per te vazhduar me pagesen.


4.Finalizimi I pageses

Plotsimi i te dhenave te kredit kartes tuaj do jete procesi i finalizimit te rezervimit.Do te informoheni nese pagesa eshte kryer me sukses apo ka deshtuar.
Nese dicka ndodh ndryshe gjate rezervimit tuaj, kontaktoni administratorin